Сезон «Кременя» і «Гірника-Спорт» знову повис у повітрі: УАФ не схвалила рішення ПФЛ

Футбольні функціонери ніяк не визначаться що робити з сезоном у першій лізі

7 червня у Львові відбулося чергове засідання Виконкому УАФ, на якому окрім продовження контракту з головним тренером збірної України та інших питань, обговорювалося і поновлення / припинення сезону в Першій лізі, де виступають два представники Полтавщини — кременчуцький «Кремінь» та «Гірник-Спорт» з Горішніх Плавнів. Остаточного рішення так і не прийняли. Виконком УАФ зобов’язав ПФЛ скликати позачергову конференцію.

Нагадаємо, що 21 травня Рада ліг ПФЛ зібралася у Києві і вирішила достроково припинити сезон. Втім, через ряд протестів від зацікавлених клубів, 5 червня Рада ліг забралася знову і цього разу вирішила дограти сезон, згідно з чинним Регламентом. Втім, це рішення мав затвердити виконком УАФ чого власне не сталося.

І «Кремінь», і «Гірник-Спорт», проти поновлення сезону. Клуби банально не мають на це коштів. Виконавчий директор «Кременя» Андрій Недяк був присутній на обох засіданнях і голосував проти поновлення чемпіонату. Представники «Гірника-Спорт» друге зібрання взагалі проігнорували.

Позачергова конференція Ради ліг ПФЛ має відбутися 11 червня.

Види спорту:

Футбольні турніри: