Віцепрезидент «Ворскли»: «Доведеться розвантажити зарплатну відомість»

Олег Лисак / Фото з офіційного сайту «Ворскли»

Олег Лисак прокоментував підсумки року і розповів про плани на майбутнє

Напередодні нового року віцепрезидент «Ворскли» Олег Лисак дав короткий коментар клубній пресслужбі, де підбив підсумки першої частини сезону, та розповів про плани на другу частину сезону.

Про фінансування

«Так, маємо меседж від нашого головного інвестора про затвердження бюджету на прийдешній рік. Всі команди зі структури „Ворскли“ матимуть повноцінне забезпечення та всі умови для реалізації турнірних завдань наступного року. Варто зазначити, що у такий важкий час клуб, за підтримки нашого почесного президента Костянтина Жеваго, має змогу повноцінно жити й розвиватися».

«Ми живемо тут і зараз, і повинні орієнтуватися в просторі. Війна накладає важкий відбиток на всіх. Тож, доведеться і нам дещо розвантажити відомість. Футболістам, які не стали основними за перше півріччя керівництво клубу не чинитиме перепон у пошуках нових команд. Це дасть шанс проявити себе нашій талановитій молоді. Нам вдалося активно попрацювати на трансферному ринку влітку. Тому не безпідставно розраховуємо на те, що головному тренеру Віктору Скрипнику вдасться якомога швидше використати весь наявний кадровий потенціал. Нікому зараз легко не буде. Дороговартісних трансферів також чекати не доводиться. Є бажання підсилити окремі позиції та усебічно сприяти розвитку своїх вихованців».

Про збори

«Як і більшість клубів, у якості місця для за традицією розглядаємо Туреччину, де створено всі необхідні умови для підготовки та проведення контрольних зустрічей. Принагідно хочу привітати всіх українців із Різдвом Христовим та Новим роком. Уклінно дякуємо нашим воїнам зі Збройних сил України за їх щоденний подвиг. Це просто неможливо переоцінити. Вірю, вистоїмо і переможемо. Слава Україні!»

Види спорту:

Футбольні турніри: