Валерій Бражник програв Плотникову вже у першому раунді

Валерій Бражник

14 грудня у Броварах, в одному з рейтингових поєдинків кременчужанин Валерій Бражник зазнав першої у своїй професійній кар’єрі (з 14 травня 2005 року) поразки.

Наш 34-річний земляк, представник промоутерської компанії К2 Promotion (компанія братів Кличків) програв 36-річному львів’янину Віктору Плотникову вже у першому раунді рейтингового бою у напівсередній вазі (до 66,678 кг). Бій у рамках «Вечора великого боксу» тривав трохи більше двох хвилин, після чого рефері припинив поєдинок, який, на жаль, перетворився на побиття...

Плотников швидко переміг технічним нокаутом у поєдинку, який мав тривати 8 раундів. До першої своєї поразки Валерій Бражник провів 31 бій (30 перемог — 17 нокаутом, 1 нічия).

Численним шанувальникам боксу Полтавщини поразка Валерія Бражника нагадала нещадавню поразку іншого кременчужанина — В’ячеслава Сенченка, яку він зазнав в Англії від Келла Брука.

Чи зможуть оговтатися наші земляки від цих болючих поразок, і чи продовжать вони у майбутньому свої виступи на професійному ринзі?

Види спорту:

Футбольні турніри: