«Динамо» перериває сімнадцятиматчеву безпрограшну серію «Ворскли»

Кияни завдали «Ворсклі» першої поразки в сезоні.

4 жовтня в Полтаві місцева «Ворскла» в рамках десятого туру чемпіонату України з футболу ліги «Парі-Матч» приймала київське «Динамо». Перед матчем і експерти і букмекери напророкували полтавцям поразку, проте команда Василя Сачка мала вийти на поле і довести всім скептикам, що вони помиляються.

«Ворскла» — «Динамо» 0:4

«Ворскла»: Ткаченко (Вічний, 74), Скляр, Даллку, Дитятьєв, Сапай, Чеснаков, А. Ткачук, Громов (Квасний, 86), Турсунов, Ковпак (Бараннік, 73), Шиндер.

Головний тренер: Василь Сачко.

«Динамо»: Шовковський, Даніло Сілва, Драговіч, Віда, Антунес, Сидорчук, Рибалка, Гусєв (Гонзалез, 59), Буяльський (Велозу, 68), Ярмоленко, Мораес (Кравець, 71).

Головний тренер: Сергій Ребров.

Голи: Буяльський (18), Антунес (33), Гонзалез (67), Ярмоленко (72).

«Ворскла» вийшла на матч з певними змінами у складі, замість дискваліфікованих Сімініна та Бартуловіча на полі з’явилися Олександр Скляр та Олександр Ковпак. Скляр повернувся до опоної зони, Даллку зайняв місце Сімініна, а Чемнаков і Дитятьев склали пару центральних захисників. «Динамо» теж дало перепочинок кільком лідерам, випустивши в старті Мораеса та Буяльського. Перші десять хвилин матчу полтавці виглядали не гірше за суперників, і навіть завдали першого удару по воротах. Після подачі кутового головою пробивав Антон Шиндер. Він же в наступній атаці здорово пробив у штангу Проте після цього матч перейшов у контроль киян, і ми отримали найгірший перший там, який можна було уявити. Тут було все — і швидкий гол, і помилки в захисті, і брак при передачах.

video.png

На 18-й хвилині після сумнівного штрафного (привіт, Вакс!), Ярмоленко виконав флангову подачу до штрафного, де м’яч потрапив до молодого Віталія Буяльського, який влучним ударом відкрив рахунок — 0:1. Другий гол у ворота «Ворскли» прийшов із-за бокової лінії. Антунес прийняв м’яч після вкидання аута, пошив у дурні всю полтавську оборону і пробив точно в кут воріт — 0:2. Свою порцію негативу додали і київські вболівальники, яки кидалися фарами і конфліктували з міліцією. А якби не Олександр Ткаченко, то в ворота «зелено-білих» влетіло б ще зо два м’ячі. На перерву «Ворскла» пішла не в найкращому настрої.

video.png

Другий тайм вийшов ще гіршим ніж перший. «Ворскли» вистачило на двадцять хвилин. На 67-й хвилині Гонзалез обіграв трьох (Карл!) наших захисників, і з другої спроби переграв Ткаченка — 0:3. Менше ніж за десять хвилин до воріт Олександра влетів і четвертий гол. Кравець вивів Ярмоленка сам-на-сам і Андрій не схибив — 0:4. При цьому єдиний гравець, до якого важко пред’явити претензії, воротар Олександр Ткаченко отримав. травму і його під оплески на ношах винесли з поля. У ворота встав молодий дебютант Ян Вічний. Ткаченко вже третій травмований воротар у полтавській команді.

video.png

video.png

Вболівальники «Ворскли», які бачили цей матч мабуть воліють забути його, як страшний сон. Аот гравцям і тренерам навпаки тепер слід його добре проаналізувати і більше не допускати подібного. Сподіваємося, цей холодний душ все ж матиме позитивний ефект. Адже песимістичні прогнози наших експертів на цю гру, як виявилося, насправді ще були оптимістичними.

Види спорту:

Футбольні турніри: