ФК «Рокита» — чемпіон Полтавської області з футболу

Команда з Великобагачанського району переграла ДЮСШ «Ворскла» і оформила чемпіонство

14 жовтня у селищі Рокита Великобагачанського району відбувся перший матч 20-го туру чемпіонату Полтавської області з футболу між командами ФК «Рокита» та ДЮСШ «Ворскла». Ці команди підійшли до матчу з абсолютно різними завданнями і у різному становищі. Перемога в цій грі автоматично робила «Рокиту» чемпіоном Полтавської області. «Ворскляни» ж турнірних завдань не виконують в принципі, їхня мета — надати ігровий досвід молодим футболістам. Матч закінчився прогнозованою перемогою «Рокити» з рахунком 3:1. У складі «рокитян» забивали недавні учасники фіналу Кубка Полтави Манасян (двічі) та Гребінюк. За «Ворсклу» з пенальті забив Мороз.

Микола Семука, начальник команди ФК «Рокита»: «Наше чемпіонство — підсумок великих зусиль багатьох людей, як тих, що виходили на поле, так і функціонерів. Якихось особливих емоцій після гри ми не відчули. Так, це чемпіонство для нас перше, але ми вже давно його чекали і були готовими. Більше емоцій було, коли ми у другому колі переграли головного конкурента «Олімпію» з Савинців. Я хочу подякувати всім футболістам і тренерам за їх зусилля і за цей результат.

Олексій Вишневецький, тренер ДЮСШ «Ворскла»: «Хлопці змагалися як могли і це видно навіть з рахунку. Школярам складно грати проти досвідчених футболістів, які йдуть до чемпіонства, проте мої хлопці билися в міру своїх можливостей.

Після цього матчу «Рокита» недосяжна для конкурентів і вперше в історії стає чемпіоном Полтавської області, з чим її і вітаємо.

Види спорту:

Футбольні турніри: